Fysioterapeut Heidi Holm

Fysioterapeut
Heidi Holm

Det siger kunderne

Ro på og styrken til at træne almindeligt igen

Mit Kejsersnit · Hjælp til behandling af arvæv og optræning efter kejsersnit

“Efter et uventet akut kejsersnit ved fødslen af mit 3. barn var programmet lige det, jeg havde brug for, for at få tillid til min krop igen. Jeg synes, jeg kom hjem fra hospitalet med meget lidt viden om, hvad jeg måtte og skulle, og jeg var noget rystet over hele oplevelsen. Men programmet har givet mig ro på og styrken til at træne almindeligt igen.

Så jeg kan varmt anbefale at gennemføre det, selvom jeg selv havde svært ved det langsomme tempo i starten.”

Marianne 

Jeg er ved at få min krop tilbage

“Efter mit andet kejsersnit tilmeldte jeg mig “Stærk igen efter kejsersnit” hos Heidi Holm. På dette tidspunkt følte jeg, at muskulaturen omkring maven var ikke-eksisterende.

Jeg har været utrolig glad for dette forløb, fordi det har været nemt og overskueligt at gøre noget godt for sig selv efter operationen. Forløbet har givet mig en bevidsthed om min krop og træning af denne efter fødslen. Jeg fik en træningsmakker i den lukkede gruppe, som jeg fulgtes med. Det hjalp meget på motivationen. Min balance er blevet bedre, jeg kan igen mærke mine mavemuskler og nu føler jeg mig klar til at træne.

Sagt med andre ord er jeg ved at få min krop tilbage. Efter endt forløb er jeg blevet glad for online træning, som kan klares, når begge børn er puttet, så det er jeg fortsat med. Jeg kan på det varmeste anbefale forløbet til alle mødre, der har født ved kejsersnit.”

Cathrine

Mit Kejsersnit · Hjælp til behandling af arvæv og optræning efter kejsersnit

Heidi har mine varmeste anbefalinger

“Træningen hos Heidi har afhjulpet smerter fra mine kejsersnit som følge af arvæv, har styrket min fysik generelt, samt øget min kropsbevidsthed.

Øvelserne har været effektive, men samtidig ikke mere komplicerede, end at mine børn har haft mulighed for at følge træningen sammen med mig, når de har haft lyst.

Heidi har mine varmeste anbefalinger.”

Mia Fryland, 4 kejsersnit på 6 år

Jeg havde ikke lyst til at se på eller røre ar og mave

“Efter jeg fik et akut kejsersnit, var jeg meget usikker på, hvad jeg kunne og måtte fysisk. Jeg var meget bange for at gøre noget, der fik mit ar og de øvrige syninger i de indre lag til at strække sig for meget eller springe op.

Det gjorde mig stiv af skræk hver gang jeg – selvfølgelig – kunne mærke mit ar, og jeg havde slet ikke lyst til at hverken se på det eller røre ved hverken ar eller mave.

Jeg kontaktede Heidi 4 dage efter min fødsel, og det var så dejligt endelig at at få noget kvalificeret information om, hvad der var overgået mig, og hvad jeg nu selv kunne gøre.

Det hjalp mig med at stole på, at min krop ikke var ved at gå midt over, og at det nok skulle blive mere normalt. Desuden fik jeg konkret viden om, hvad jeg skulle holde fokus på i forhold til at begynde min heling.

Det gav mig ro at vide, at jeg ikke gjorde noget skadeligt eller uhensigtsmæssigt og hjalp mig til at begynde at bruge min krop igen.

Nu er jeg halvvejs gennem online forløbet og føler mig NÆSTEN som »mig selv« – næsten. Der mangler ikke meget, når jeg tænker på mit udgangspunkt lige efter fødslen.”

Katrine

Mit Kejsersnit

v/ Heidi Holm
heidi@mitkejsersnit.dk

Skriv endelig en besked herunder, hvis du ønsker at booke en session, har spørgsmål, kommentarer eller feedback.

=

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Her fortæller jeg bl.a. om, hvorfor du måske har ondt i ryggen, og hvordan du kan behandle dit ar.