Fysioterapeut Heidi Holm

Fysioterapeut
Heidi Holm

Hvad må jeg lige efter mit kejsersnit?

Det kan være ret overvældende at starte sit moderskab som operationspatient.
De fleste kejserinder har mange spørgsmål i forbindelse med den første tid efter fødslen.

Og sikkert mange andre ting.
Her kan du høre mine anbefalinger til, hvad du må og ikke må i den akutte helingsfase.

(*) Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater beskrevet på siden er individuelle og op til den enkelte at opnå. Udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres erfaringer og kan ikke garanteres.

© Alle Rettigheder forbeholdt Heidi Holm & Mit Kejsersnit | Webdesign af Camille Viktoria

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Her fortæller jeg bl.a. om, hvorfor du måske har ondt i ryggen, og hvordan du kan behandle dit ar.